Кавадарци: ул.Пано Мударов бр.8, 1430 Кавадарци
Тел: 043 400 305; 400 306; Факс: 043 412 306
моб: 071 250 252; 071 250 253; 070 218 080
почетна
 
 
 

E-MAIL Вести
Внесете ја вашата емаил адреса:
 
 
11-ти октомври
6 дена / 3 ноќевања / автобус
11-ти октомври
3 дена/ 2 ноќи / автобус
11-ти октомври
4 дена / 3 ноќевања / авион
ПРАЗНИЧНИ ЕСЕНСКИ АРАНЖМАНИ
08 – СЕПТЕМВРИ; 11-ТИ  И 23–ТИ ОКТОМВРИ
 
11-ти октомври
6 дена / 3 ноќевања / автобус
11-ти октомври
Скопје - Џиардини Наксос - Катанија - Сирагуза - Палермо - Скопје
11-ти октомври
5 дена/ 2 ноќи / автобус
11-ти октомври
6 дена / 3 ноќевања / автобус
ПРАЗНИЧНИ АРАНЖМАНИ 11-ти и 23 – ти ОКТОМВРИ
07/11.10.’16 & 21/24.10.’16
(автобус 4/5 дена 2/3ноќи)
 
ЗИМА 2016/2017
БАНСКО Р. БУГАРИЈА
11-ти и 23-ти октомври
Автобус / 4 дена / 2 ноќевања
11-ти октомври
6 дена / 3 ноќевања / автобус
11-ти октомври
5 дена / 2 ноќевања / автобус
 
ЗИМА 2016/2017
БОРОВЕЦ - БУГАРИЈА
11-октомври
6 дена / 3 ноќевања / автобус
11-ти октомври
6 дена / 3 ноќевања / автобус
11-ти октомври
5 дена / 3 ноќевања / автобус