Кавадарци: ул.Пано Мударов бр.8, 1430 Кавадарци
Тел: 043 400 305; 400 306; Факс: 043 412 306
моб: 071 250 252; 071 250 253; 070 218 080
почетна
 
 
 

E-MAIL Вести
Внесете ја вашата емаил адреса:
 
се наоѓате во:  Прва страница

Нова Година 2018

Копаоник - Брзече

4 дена / 3 пoлни пансиони + 2 свечени вечери

Термин 30.12.2017 – 02.01.2018

Дочекајте ја Новата 2018 година во топол и пријатен амбиент во Апарт Хоетел КОПАОНИК –  БРЗЕЧЕ,  со прекрасен поглед од најубавите пејсажи и снежните падини на КОПАОНИК...

30.12.2017
Состанок на групата од пред Холидеј Ин во 08:00 часот. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Брзече-Копаоник,сместување во Хотелот-Ручек. Слободно време за индивидуални активности. Вечера. Ноќевање.

31.12.2017
Појадок. По појадокот заминување кон скијачките центри на Копаоник и запознавање со нивните убавини, слободно време за индивидуални активности. Враќање во хотел. Ручек. Свечена вечера.Нокевање.

01.01.2018
Појадок. Индивидуална прошетка во Брзече, за љубителите на белиот спорт  и можност за факултативна посета на скијачките центри. Ручек во хотелот.
Реприза на 31.12 со Свечена вечера и музика. Ноќевање

02.01.2018
Појадок. По појадокот заминување за Македонија. Во вечерните часови пристигнување во Скопје.

ВО ЦЕНАТА НА АРАЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО

• Сместување во www.kopapartmani.co.rs
• Превоз со високотуристички автобус
• Oрганизација и водство на патувањето
• 3 полни пансиони  со 2 свечени вечери  со музика
• Туристичка такса за возрасни и деца.
• Трансфер со шател бус до скијачките центри на Копаоник на 31.12.2017 
Деца од 3 до 9 години плаќаат 135€ ги користат сите услуги
За сопствен превоз се одбива 15€  и туристичка такса  плаќаат на лице место

ВО ЦЕНАТА НА АРАЖМАНОТ НЕ  Е ВКЛУЧЕНО
• Индивидуални екскурзии и дополнителни индивидуални барања и трошоци
• Трансфер со шател бус до скијачките центри на Копаоник на 01.01.2018  со доплата од  3 еур.
• Доплата за 1/1 соба
• Патничко осигурување – 5€
• Факултативите задолжително се резервираат во агенцијата при самата уплата по избор

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ во 1/2 соба

175 €

Термин 

30.12-02.01.2018

Промо цена:

140   до   05.09.2017

Ран Букинг:

155  до    28.10.2017

Регуларна цена:

175 €

Пасошот треба да важи минимум 3 месеци по завршувањето на патувањето како и можност за патување со лична карта!