Кавадарци: ул.Пано Мударов бр.8, 1430 Кавадарци
Тел: 043 400 305; 400 306; Факс: 043 412 306
моб: 071 250 252; 071 250 253; 070 218 080
почетна
 
 
 

E-MAIL Вести
Внесете ја вашата емаил адреса:
 
се наоѓате во:  Прва страница

LAST MINUTE ПОНУДИ

ПОНУДА НА СЛОБОДНИ КАПАЦИТЕТИ ВО ГРЦИЈА

_______________________________

Под Олимп

Paralia – Nei Pori -

слободни студија

09.07.’17 – 16.07.’17

Паралиа:

Hot.“La mirage”; “Erato inn”

Nei Pori: - Vila “Danos”

1/2 st. = 279 € -20% nova cena 223 €

1/3 st. = 299 € - 20% nova cena 239 €

1/4 st. = 329 € - 20% nova cena 263 €

Попустите важат до потрошувањето на собите и плаќање веднаш.

АГЕНЦИСКА ПРОВИЗИЈА 10%

___________________________

ХАЛКИДИКИ

POLIHRONO

Слободни студија

08.07.’17 – 15.07.’17

Полихроно:

Hot.”Aspida”

1/2 st. = 309 € -20% nova cena 247€

1/3 st. = 329 € - 20% nova cena 263€

1/3+1 st. = 349 € - 20% nova cena 279€

Попустите важат до потрошувањето на собите и плаќање веднаш.

АГЕНЦИСКА ПРОВИЗИЈА 10%