Кавадарци: ул.Пано Мударов бр.8, 1430 Кавадарци
Тел: 043 400 305; 400 306; Факс: 043 412 306
моб: 071 250 252; 071 250 253; 070 218 080
почетна
 
 
 

E-MAIL Вести
Внесете ја вашата емаил адреса:
 
се наоѓате во:  Прва страница

ЛЕТО - 2017

ЛЕТЕН АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ЗА ХРВАТСКО ПРИМОРЈЕ

ДУБРОВНИК – МАКАРСКА - СПЛИТ

 

ДУБРОВНИК - МАКАРСКА - 50 €  OW

СПЛИТ 60 €  OW

ДУБРОВНИК - МАКАРСКА - 80   RT

СПЛИТ 90 €  RT

 

ПОАЃАЊЕ СЕКОЈ ПЕТОК ОД

ПОАЃАЊЕ СЕКОЈ ПЕТОК ОД

КАВАДАРЦИ

СКОПЈЕ

15:00

17:00

Булевар кај Гранична Полиција

Спортска сала Борис Трајковски

Од страна на Александар Палас

Враќање од Сплит во 15:00 од Макарска во 16:00 часот

 Деца до 10 год. Плаќаат 80% од цената на билетот

 

Термини на поаѓање:

16.06.‘17

23.06.’17

30.06.’17

07.07.’17

14.07.’17

21.07.’17

28.07.’17

04.08’17

11.08’17

18.08’17

25.08.’17

 

 

 

 

Термини на враќање:

17.06.’17

24.06.’17

01.07.’17

08.07.’17

15.07.’17

22.07.’17

29.07.’17

05.08.’17

12.08.’17

19.08.’17

26.08.’167

02.09.’17

 

 

ПРЕВОЗ СО СОПСТВЕНИ АВТОБУСИ И МИНИБУСИ – КЛИМАТИЗИРАНИ

ЗА ОВА ПАТУВАЊЕ ВАЖАТ ОПшТИТЕ УСЛОВИ НА ПАТУВАЊЕ ПРОПИшАНИ ОД „СКТМ” - И ОД Т.А.„БАЛКАН ТУРИСТ” КАВАДАРЦИ