Кавадарци: ул.Пано Мударов бр.8, 1430 Кавадарци
Тел: 043 400 305; 400 306; Факс: 043 412 306
моб: 071 250 252; 071 250 253; 070 218 080
почетна
 
 
 

E-MAIL Вести
Внесете ја вашата емаил адреса:
 
се наоѓате во:  Прва страница

СЕМЕЕН ПАКЕТ

APARTHOTEL LUCKY BANSKO & SPA

17.04 - 30.11.2017

Цените се дадени во €, по соба, за пакет

БЕСПЛАТНИ вечери вклучени во пакетот

Внатрешни Био базени за деца и возрасни со температура на водата од 33°C, солен базен со сол од Мртвото море и релакс зонa  (од 8:00 to 21:00) Детски клуб (8:00–22:00) со различни игри и активности. БЕСПЛАТНИ вечери вклучени во пакетот. Внатрешни Био базени за деца и возрасни со температура на водата од  33°C,  солен базен со сол од Мртвото море и релакс зонa  (од 8:00 to 21:00) Детски клуб (8:00–22:00) со различни игри и активности.                                                                                                                                                          

FAMILY HOLIDAY IN APARTHOTEL LUCKY BANSKO & SPA
Повеќе отколку што очекувате!

Цените се дадени во Евра, по соба, по пакет

Тип на сместување   сместување, појадок и гратис вечери

17.04 – 08.06.2017

9.06 – 30.11.2017

Number of nights

2

3

4

5

6

7

2

3

4

5

6

7

Studio Lux /2 regular beds + 1 extra bed/

76

66

60

60

56

56

82

70

66

66

60

60

App. Lux /2 regular beds + 1 extra bed/

86

75

70

70

64

64

90

80

74

74

68

68

App. Delux /2 regular beds + 2 extra beds/

100

88

82

82

76

76

112

98

92

92

84

84

App. Executive /2 regular beds + 2 extra beds/

124

110

103

103

94

94

140

126

118

118

108

108

2-bedroom Apartment Lux –/4 reg. beds + 1 extra beds/

152

132

122

122

112

112

162

140

130

130

120

120

2-bedroom Apartment Executive –/4 reg. beds + 1 extra beds/

172

150

138

138

128

128

184

162

150

150

138

138

Presidential app. /2 regular beds + 2 extra beds/

162

148

138

138

126

126

176

160

152

152

140

140

Бесплатни вечери за гостите на редовно легло вклучени во цената, согласно бројот на ноќевања

Број на вечери вклучени во цената – за гостите на редовно легло

2

2

2

3

3

4

2

2

2

3

3

4

* Сместување на деца до 18 години на екстра кревет – бесплатно, согласно бројот на дополнителни кревети согласно избраниот тип на сместување
* Сместените деца на екстра кревет плаќаат само за вечери – по цената подоле

Специјалните пакетни цени се дадени во Евра, по соба, по пакет и вклучуваат:
• Сместување и богат појадок. Вечери за гостите сместени на редовно легло, согласно табелата. Првата вечера е на денот на пристигнувањето, ористењето на останатите вечери гостите треба да ги најават на рецепцијата. Не резервирани или неискористени вечери не се признаваат.
• Бесплатни услуги вклучени во цената
• Ледена соба, парна бања, сауна, контрастни тушви, фитнес центар од 08:00 до 21:00 часот
• Внатрешен био базен за деца и возрасни со температура од 33 степени, солен базен со сол од Мртвото море и релакс зона (од 08:00 до 21:00 часот)
• Користење на интернет на целата територија на хотелот и две комплетно опремени компјутерски зони
детски клуб од 08:00 до 22:00 часот. Со различни игри и атракции

Доплати:
• Доплата за ручек или вечера по мени „ЛЕТО" во ресторан „Ле Бистро" – 13 евра за возрасен и 7 евра за деца од 2-11.99 години
• Сместување на лида над максималниот капацитет во собите – согласно табелата: возрасен -15 евра / ден, деца од 2-11.99 години – 8 евра / ден
• Доплата за т.такса – 1 € по лице од ден