Кавадарци: ул.Пано Мударов бр.8, 1430 Кавадарци
Тел: 043 400 305; 400 306; Факс: 043 412 306
моб: 071 250 252; 071 250 253; 070 218 080
почетна
 
 
 

E-MAIL Вести
Внесете ја вашата емаил адреса:
 
се наоѓате во:  Прва страницаВозен парк

MERCEDES BENZ 403

Година на производство 28.08.2004, модел 2005 година. Број на седишта 46 + 1 + 1, со тоалет, 2 фрижидери, 2 монитори, DVD, клима уред (A/C), микрофон, аудио систем.