Кавадарци: ул.Пано Мударов бр.8, 1430 Кавадарци
Тел: 043 400 305; 400 306; Факс: 043 412 306
моб: 071 250 252; 071 250 253; 070 218 080
почетна
 
 
 

E-MAIL Вести
Внесете ја вашата емаил адреса:
 
се наоѓате во:  Прва страницаАранжманиHotel Lucky Bansko

Хотел "Lucky Bansko" 5*

Екслузивен застапник за Македонија ТА.„Балкан Турист“

БАНСКО Р. БУГАРИЈА

HOTEL “LUCKY BANSKO “ 5***** - http://www.luckybansko.com/

Галерија

Цени