Кавадарци: ул.Пано Мударов бр.8, 1430 Кавадарци
Тел: 043 400 305; 400 306; Факс: 043 412 306
моб: 071 250 252; 071 250 253; 070 218 080
почетна
 
 
 

E-MAIL Вести
Внесете ја вашата емаил адреса:
 
се наоѓате во:  Прва страницаЗима 2017/2018

Зима 2017/2018

SKI OPENING - KOPAONIK

08.12. - 10.12.2017

08.12.2017
Состанок на група од пред Холидеј Ин во 03:00 часот. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Брзече-Копаоник во предпладневните часови. Слободни активности. Можност за факултативно заминување кон скијачките терени. слободни. Вечера. Ноќевање.

09.12.2017
Појадок. По појадокот факултативно заминување кон скијачките центри на Копаоник. слободно време за индивидуални активности. Враќање во хотел во договорено време. Слободни активности. Вечера. Ноќевање.

10.12.2017
Појадок. По појадокот факултативно заминување кон скијачките центри на Копаоник и слободни активности. Во 15 часот напуштање на хотелот и заминување кон Македонија. Пристигнување во Скопје во  попладневните часови.

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ во 1/2 соба

89 €

ВО ЦЕНАТА НА АРАЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО
• Превоз на наведената релација Скопје - Брзече - Скопје.
• 2 Полу пансиони во www.kopapartmani.co.rs

ВО ЦЕНАТА НА АРАЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО
• Патничко осигурување
• Туристичка такса 1 евро по ден
• Трансфер од Хотел до скијачките центри 3 евра по ден
• Дводневна ски карта 14 евра

ЗА ОВОЈ АРАЖМАН ВАЖАТ ОПШТИТЕ  УСЛОВИ ЗА ПАТУВАЊЕ НА СКТМ
За реализација на овој аранжман, потребен е минимум од 40 патници, во спротивно, крајниот рок за известување околу евентуален отказ на аранжманот е најкасно 5 дена пред датумот на поаѓање. Организаторот на патувањето го задржува правото за измена на редоследот на поедини содржини во програмата. (застој во сообраќај, локални штрајкови, локални предупредувања, каснење на патници, непочитување на сатнина закажана однапред од страна на агенцијата и сл) Побарајте договор и осигурување.