Кавадарци: ул.Пано Мударов бр.8, 1430 Кавадарци
Тел: 043 400 305; 400 306; Факс: 043 412 306
моб: 071 250 252; 071 250 253; 070 218 080
почетна
 
 
 

E-MAIL Вести
Внесете ја вашата емаил адреса:
 
се наоѓате во:  Прва страницаНовогодишни аранжманиАвтобуски аранжмани
Нова Година 2018
4 дена/ 2 ноќевања/ автобус
Нова Година 2018
4 дена / 3 пoлни пансиони + 2 свечени вечери