Кавадарци: ул.Пано Мударов бр.8, 1430 Кавадарци
Тел: 043 400 305; 400 306; Факс: 043 412 306
моб: 071 250 252; 071 250 253; 070 218 080
почетна
 
 
 

E-MAIL Вести
Внесете ја вашата емаил адреса:
 
се наоѓате во:  Прва страницаЗа нас

Туристичка агенција Балкан Турист, Кавадарци

ЛИЦЕНЦА “A” BR.162

ТА Балкан Турист е агенција со повеќегодишно искуство и традиција во областа на туризмот. Формирана е во 1990г. во Кавадарци. Во својата програма агенцијата ги нуди следниве услуги:

  • ЛЕТУВАЊА И ЗИМУВАЊА ВО ЗЕМЈАТА И ВО СТРАНСТВО
  • ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
  • АВИОНСКИ БИЛЕТИ И РЕЗЕРВАЦИИ
  • АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
  • ОРГАНИЗИРАНИ ПАТУВАЊА И РАЗГЛЕДИ
  • ОРГАНИЗАЦИЈА НА КОНГРЕСИ И СЕМИНАРИ
  • ИНФОРМАЦИИ И КОНСУЛТАЦИИ ЗА ВАШИТЕ ПАТУВАЊА
  • ШКОЛКИ / АПСОЛВЕНТСКИ ЕКСКУРЗИИ
  • ЕКСКЛУЗИВНИ ПАКЕТ АРАНЖМАНИ

Нашиот деловен углед, професионалност, долгогодишно искуство, квалификуваноста и услужноста на нашите вработени, како и големиот број на задоволни клиенти се потврда за нашиот квалитет. Меѓу другото агенцијата поседува и 3 високо-туристички мини автобуси (со 20+1 и 17+1 седишта), опремени со клима уред и аудио и видео систем.

Балкан Турист е членка на АТАМ и IATA и оперира со лиценца А за вршење на дејноста од областа на туризмот

Директор
Ристовски Тони

Нашa канцелариja

Адреса: ул. Пано Мударов бр.8, Кавадарци
Тел/Факс: ++389(0) 43/400-305; 400-306; 043/412-306
моб: ++389(0)71 250 253; 071-250-252
e-mail:
balkanturist@gmail.com; balkanturist.mk@gmail.com