Кавадарци: ул.Пано Мударов бр.8, 1430 Кавадарци
Тел: 043 400 305; 400 306; Факс: 043 412 306
моб: 071 250 252; 071 250 253; 070 218 080
почетна
 
 
 

E-MAIL Вести
Внесете ја вашата емаил адреса:
 
се наоѓате во:  Прва страницаВозен парк

Превоз со Минибуси

Туристичката агенција „Балкан Турист“ располага и со три минибуси од марките IVECO и MERCEDES. Две од нив се со 20+1 седишта и 1 со 17+1 седиште.

Сите минибуси се луксузно опремени со TV, LCD, DVD, A/C, Mic, Радио, Озвучувањe...

  • Ценовник за превоз од Скопје низ Македонија, превземи PDF
  • Ценовник за превоз од Кавадарци низ Македонија, превземи PDF

ЦЕНИ ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ НА МИНИБУСИ ЗА ВО СТРАНСТВО

IVECO

(2000год)

- 17+1 седиште

- ЦЕНА: 0,55 € од   поминат еден (1км) + 45 € автоден по

ноќевање

IVECO

(2004 год)

- 20+1 седиште

- ЦЕНА: 0,60 € од поминат еден (1км) + 45 € автоден по ноќевање

MERCEDES 515 (2007год)

- 20 + 1 седиште

- ЦЕНА:  0,65 € од поминат еден (1км) + 45 € автоден по ноќевање

  • Погледни фотогалерија на минибусите Ивеко
  • Погледни фотогалерија на минибусите Мерцедес