Кавадарци: ул.Пано Мударов бр.8, 1430 Кавадарци
Тел: 043 400 305; 400 306; Факс: 043 412 306
моб: 071 250 252; 071 250 253; 070 218 080
почетна
 
 
 

E-MAIL Вести
Внесете ја вашата емаил адреса:
 
се наоѓате во:  Прва страницаПревозВозен парк

Погледни ја фотогалеријата од минибусот MERCEDES BENZ – SPRINTER 516 CDI произведено 2012 г.:
49 + 2 седишта "VIP" - clasa 2005 година со “ЕКО - 3 “ Мотор
Година на производство 28.08.2004, модел 2005 година. Број на седишта 46 + 1 + 1, со тоалет, 2 фрижидери, 2 монитори, DVD, клима уред (A/C), микрофон, аудио систем.
Туристичката агенција „Балкан Турист“ располага и со три минибуси од марките IVECO и MERCEDES. Две од нив се со 20+1 седишта и 1 со 17+1 седиште.
Погледни ја фотогалеријата од минибусот MERCEDES SPRINTER 515 CDI:
Погледни ја фотогалеријата од минибусот IVECO 50 C13: