Кавадарци: ул.Пано Мударов бр.8, 1430 Кавадарци
Тел: 043 400 305; 400 306; Факс: 043 412 306
моб: 071 250 252; 071 250 253; 070 218 080
почетна
 
 
 

E-MAIL Вести
Внесете ја вашата емаил адреса:
 
се наоѓате во:  Прва страницаПревозRent-a-car

Балкан Турист RENT-A-CAR услуги

 

RENT – A – CAR

ЦЕНИ ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ЛУКСУЗНО ПАТНИЧКО ВОЗИЛО

 

FORD MONDEO(2008год)

5 седишта, фул опрема, А/C, кожа, CD, ел.под.на стакла,

паркинг сензор...

Со вклучени 250км

Екстра км

Неограничена километража

3дневен пакет неограничена км од петок -  понеделник

Неограничен пакет 5-7 дена дневно

Неограничен пакет 8 - 11 дена дневно

Неограничен пакет 8 – 16 дена дневно

Неограничен пакет >16 дена дневно

135€

0,35€

170€

300€

110€

107€

103€

100€

Цената вклучува: професионален (задолжителен) возач, Каско осигурување, ДДВ