Кавадарци: ул.Пано Мударов бр.8, 1430 Кавадарци
Тел: 043 400 305; 400 306; Факс: 043 412 306
моб: 071 250 252; 071 250 253; 070 218 080
почетна
 
 
 

E-MAIL Вести
Внесете ја вашата емаил адреса:
 
се наоѓате во:  Прва страницаОсигурување

Осигурителни услуги

„ТОРИ“ ДООЕЛ ТА „Балкан Турист“ Кавадарци е овластен агент за издавање на осигурителни услуги:

Полиси за патничко и здравствено осигурување за сите држави во Европа и светот.

Ви благодариме на довербата

Наш партнер:

Триглав Осигурување