Кавадарци: ул.Пано Мударов бр.8, 1430 Кавадарци
Тел: 043 400 305; 400 306; Факс: 043 412 306
моб: 071 250 252; 071 250 253; 070 218 080
почетна
 
 
 

E-MAIL Вести
Внесете ја вашата емаил адреса:
 
се наоѓате во:  Прва страницаЗима 2017/2018

Зима 2017/2018

ХОТЕЛ КОП АПАРТМАНИ БРЗЕЧЕ

КОПАОНИК

Услуга

Термини

Тип на сместување – Соби и Family room (цените се по лице)

Двокреветна

Стандард

Студио

2+1 ; 3+1

Фам. Апартман

4

Еднокреветна

Стандард

Попуст од 10% за резервации до 05.12.2017 ;  Попуст од 5% за резервации до 15.12.2018

2 ноќевања

полу пансион

09.12-11.12.2017

69  SKI OPENING – СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ПП, Вклучен превоз

(во двокреветна и трокреветна соба)

3 Ноќевања

Полн пансион

07.01-10.01.2018

80 €

80 €

85 €

118 €

4 Ноќевања

Полн пансион

10.01-14.01.2018

95€ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА СТАРА НОВА ГОДИНА

(доплата за свечена вечера 25€)

3 Ноќевања

Полн пансион

13.01-16.01.2018

80 €

80 €

85 €

118 €

4 Ноќевања

Полн пансион

17.01-21.01.2018

105 €

105 €

110 €

155 €

3 Ноќевања

Полн пансион

21.01-24.01.2018

85 €

85 €

90 €

125 €

4 Ноќевања

Полн пансион

24.01-28.01.2018

100 €

100 €

105 €

 

148 €

 

Цените се изразени во по особа  ;  Помал или поголем  број од наведебните термини исклучиво на БАРАЊЕ!

Where even angels come for a holiday...

Цената вклучува:
• Сместување во 1/2, 1/3, 1/4  www.kopapartmani.co.rs
• Смештај на база-полн/полу пансопн ( доручек и вечера-шведска маса
• Избрана услуга спрема програма
• Организација на аранжманот
• Wi-Fi
• Паркинг (предходна резервација не е потребна)

Цената не вклучува:
• Превоз Скопје-Брзече-Скопје 40€
• Шатл бус до  скијачкиот центар Копаоник повратен билет 5 €  на ден
• Патничко  осигурување 5 €.
• Таксата за престој изнесува: 110,00 дин (1€) за возрасни на ден, за деца 7-15 год. 60,00 дин (0.50€), а за деца до 7 год не се наплаќа
Доплата од 25€ по повод свечена вечера за стара нова година
*Секоја странка треба да биде запозната со условите на програмот при уплата

НАЧИН И УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ:
• Тргнување во 04:00 часот од пред Дрво Декор / Враќање во 15:00 часот доколку користи превоз
• Цените се изразени во евра  / Плаќање во денарска против вредност по курс 62 ! / Цените се подлежни на промени во зависност од расположливост на хотелот
• При резервација се уплаќа 40% од вкупната вредност на аранжманот. Остатокот, се уплаќа најкасно 10 дена пред почетоткот на користење на аранжманот
• Постои можност на плаќање и со картици / рати
• За уплата на аванс од 40% од целиот аранжман цената е загарантирана т.е. не е подлежна на промени.

УСЛОВИ ЗА ДЕЦА:
• Деца  0,50€ за ден туристичка такса
• Деца  до 3 год бесплатен превоз
• Деца до 8 год 25  евра доплаќаат за превоз
• Од 3-9  год  70% плаќаат, ги користат услугите на хотелот.

ОПИС НА СОБИТЕ:
• TВ, ТОАЛЕТ, КУЈНА, ТЕЛЕФОН, ПАРНО.  www.kopartmani.co.rs