Кавадарци: ул.Пано Мударов бр.8, 1430 Кавадарци
Тел: 043 400 305; 400 306; Факс: 043 412 306
моб: 071 250 252; 071 250 253; 070 218 080
почетна
 
 
 

E-MAIL Вести
Внесете ја вашата емаил адреса:
 
Резервација на авио билети
име и презиме*
e-mail*
телефон*
факс
поаѓање од (град)*
пристигнување во (град)*
поаѓање од (град)*
пристигнување во (град)*
класа*
тип на авиобилет*
број на билети:
возрасни
деца (2-11 години)
бебе (до 2 години)
Ве молам одговорете на:

додатни забелешки
*задолжителни полиња